Indulcitor natural cu extract de stevia, 200 tablete

Sweetly Stevia este un supliment alimentar natural obţinut din frunze de Stevia rebaudiana şi inulină. Extractul din frunze de Stevia rebaudiana este de aproximativ 200-300 de ori mai dulce decât zahărul. Inulina este un probiotic obţinut din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus), care ajută în mod natural flora intestinală. Sweetly Stevia se utilizează ca îndulcitor natural în alimentaţia persoanelor cu diabet şi în alimentele cu conţinut caloric redus.

Ingrediente/comprimat: lactoză (agent de încarcare), extract uscat din frunze de Stevia rebaudiana cu min. 95% steviolglicozide - 20 mg, acid citric anhidru şi bicarbonat de sodiu (corectori de aciditate), Frutafit® HD (inulină 90%, fructoză, glucoză, sucroză) 3,95mg, stearat de magneziu (antiaglomerant).

Informaţii nutriţionale pentru 1 comprimat
Valori energetice 0,11 kcal
Glucide 0
Lipide 0
Proteine 0,027 g
Puneţi comprimatul în lichidul fierbinte (ceai, cafea, lapte etc.).
Efectul îndulcitor: 2 comprimate Sweetly Stevia sunt echivalentul unei linguriţe de zahăr.

Acest produs conţine fructoză, glucoză, sucroză şi lactoză.
Persoanele cu probleme ereditare de intoleranţă de fructoză şi lactoză, malabsorbţie glucoză-galactoză sau insuficienţă de sucroză nu trebuie să consume acest supliment alimentar.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperaturi între 10°C - 30°C, la loc uscat, ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
Producător: D-A Ltd., str. Iliya Georgov nr. 15, 1326 Sofia, Bulgaria
Fabricat pentru: S.C. Gold Parma Prod SRL, Şos. Pantelimon 286, bl. 41, ap.3, sector 2, Bucureşti
Tel/fax: 021.340.22.92, e-mail: office@clean-care.ro